אודות

MAGO הינה חברה המפעילה מתחמים חדשניים וייחודיים לייצור אוכל / תפריט – במטבח ייעודי  למשלוחים.

MAGO מציעה לך היזם הקולינרי / השף / המסעדן פתרון להרחבת גבולות העסק הקיים בהשקעה נמוכה, סיכון מינימלי ותשואה גבוהה.

MAGO הינו מיזם משותף של היזמים אלברט עמית מייסד קב' יובלים ורוני אלפנט.

על קבוצת יובלים

יובלים מתמקדת בפיתוח מיזמים צרכניים, מסחריים וקמעונאיים, ובפיתוח נישות יזמיות ייחודיות. החברה פועלת לזיהוי נישות ייחודיות בתחום הקמעונאות, בעידן תחרותי ובשוק רווי. פעילות הקבוצה בפיתוח נישות מסחריות ייחודיות הינה בשילוב של סבלנות, זהירות, עבודה קשה, חדשנות, התמדה, רמת שירות גבוהה, יחד עם אמינות גבוהה והוגנות בעסקים, מביאה את יובלים להיות קבוצה איכותית בתחומה.

https://www.yuv.co.il

על רוני אלפנט

בוגר הנדסה תעשייה וניהול ומומחה בייעול ואופטימיזציית תהליכים תפעוליים.
מביא עמו ניסיון של כ 10- שנים בייעוץ וייעול תהליכים עם חברות יצרניות המובילות בארץ ובעולם בתחומים שונים ומגוונים. במהלך 5 השנים האחרונות הקדיש את זמנו בבניית מודל בר-קיימא אשר יהווה בסיס ויסוד להתפתחות וצמיחת תחום המסעדנות אשר חווה קשיים גדולים בשנים האחרונות ובעידן הדיגיטלי המתפתח.

אודות

MAGO הינה חברה המפעילה מתחמים חדשניים וייחודיים לייצור אוכל / תפריט – במטבח  ייעודי  למשלוחים.

MAGO מציעה לך היזם הקולינרי / השף / המסעדן פתרון להרחבת גבולות העסק הקיים בהשקעה נמוכה, סיכון מינימלי ותשואה גבוהה.

MAGO הינו מיזם משותף של היזמים אלברט עמית מייסד קב' יובלים ורוני אלפנט.

על קבוצת יובלים

יובלים מתמקדת בפיתוח מיזמים צרכניים, מסחריים וקמעונאיים, ובפיתוח נישות יזמיות ייחודיות. החברה פועלת לזיהוי נישות ייחודיות בתחום הקמעונאות, בעידן תחרותי ובשוק רווי. פעילות הקבוצה בפיתוח נישות מסחריות ייחודיות הינה בשילוב של סבלנות, זהירות, עבודה קשה, חדשנות, התמדה, רמת שירות גבוהה, יחד עם אמינות גבוהה והוגנות בעסקים, מביאה את יובלים להיות קבוצה איכותית בתחומה.

https://www.yuv.co.il

על רוני אלפנט

בוגר הנדסה תעשייה וניהול ומומחה בייעול ואופטימיזציית תהליכים תפעוליים.
מביא עמו ניסיון של כ- 10 שנים בייעוץ וייעול תהליכים עם חברות יצרניות המובילות בארץ ובעולם בתחומים שונים ומגוונים. במהלך 5 השנים האחרונות הקדיש את זמנו בבניית מודל בר-קיימא אשר יהווה בסיס ויסוד להתפתחות וצמיחת תחום המסעדנות אשר חווה קשיים גדולים בשנים האחרונות ובעידן הדיגיטלי המתפתח.